Η Εταιρία
Το 1950 ο Γεώργιος Κατσιγιάννης άφησε το νησί του τη Λευκάδα και εγκαταστάθηκε στη πόλη των Πατρών όπου για πρώτη φορά έρχεται σε επαφή με τα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής της εποχής. Το 1955, με τη συμπαράσταση των αδελφών του, Νικολάου και Τριανταφυλλιάς Κατσιγιάννη, δημιούργησε στα Σύνορα των Πατρών το δικό του εργαστήριο παρασκευής γλυκών κουταλιού τα οποία διέθετε στα καφενεία της πόλης. Το εγχείρημα υπήρξε επιτυχές και το 1966 η επιχείρηση εγκαταστάθηκε σε ιδιόκτητο χώρο στη Πάτρα, όπου και λειτουργούσε μέχρι το 2006. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών το πελατολόγιο πολλαπλασιάστηκε τόσο αριθμητικά όσο και γεωγραφικά καλύπτοντας τη Νοτιοδυτική Ελλάδα και Ήπειρο.
Το 1992 ανέλαβε την επιχείρηση η δεύτερη γενιά της οικογένειας, οι Αναστάσιος και Κωνσταντίνος Κατσιγιάννης, οι οποίοι συνεχίζουν μέχρι σήμερα. Η δεκαετία του ΄90 ήταν μία δεκαετία μεγάλης ανάπτυξης καθώς τότε η επιχείρηση εκσυγχρόνισε τον μηχανολογικό της εξοπλισμό αποκτώντας τη δυνατότητα πολύ μεγαλύτερης παραγωγής ποσοτικά και ποιοτικά. Προστέθηκαν νέα προϊόντα όπως σακχαρόπηκτα φρούτα ζαχαροπλαστικής, φρουϊ γλασέ, σιρόπια παγωτών, βυσσινάδες, ζελέ επικάλυψης, φρούτα σε ζελέ και mermelada. Πλέον, το πελατολόγιο επεκτείνεται πανελλαδικά.
Τη δεκαετία του 2000 η αναπτυξιακή πορεία συνεχίζεται. Το 2006 τέθηκε σε λειτουργία το νέο εργοστάσιο της εταιρείας σε ιδιόκτητη έκταση 8000 τ.μ., με σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις 2000 τμ., πλησίον της βιομηχανικής περιοχής της Πάτρας.
Σήμερα, έχοντας εμπειρία αρκετών δεκαετιών, παραμένουμε προσηλωμένοι στη παραγωγή γλυκών κουταλιού, σακχαρόπηκτων φρούτων και προϊόντων ζαχαροπλαστικής, προσφέροντας εύγευστα, ασφαλή, παραδοσιακά, ελληνικά γλυκά. Τα προϊόντα KORONA Κατσιγιάννης συνδυάζουν τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής με τη σύγχρονη βιομηχανική τεχνολογία προσφέροντας υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά.
Στηριζόμενοι στη προσωπική συμβολή των ανθρώπων της εταιρείας μας, στόχος μας είναι ο εμπλουτισμός της γκάμας των προϊόντων μας και η δημιουργία εξαγωγικού προσανατολισμού.